Friday I'm in love

Jag säger inget om att det snöar blask, eller att dagen är fullspäckad med lektioner, att jag inte hunnit rätta hemtentor, tvingats visa gamla powerpoints, eller att elever driver med en gammal man, kanske tom kritiserar min blogg. Det är helt ok, idag. 

Fredagens löfte om en bättre tid. Allt vi har framför oss. I väntan på allt som kan hända, alla möjligheter. Innan vi åter dras in i måndagsfördömelse, monotonin. Så  låt oss njuta, nu på tröskeln, de sista skälvande lektionerna, innan vi kastar oss ut i friheten.


I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday I'm in love
Monday you can fall apart
Tuesday Wednesday break my heart
Or, Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love
Saturday wait
And Sunday always comes too late
But Friday never hesitate...
I don't care if Mondays black
Tuesday Wednesday heart attack
Thursday never looking back
It's Friday I'm in love





En dag som denna, vill jag gärna le uppskattande både mot monster och andra. Vårt rara muppmonster, som så länge fått framhärda  i en tynande tillvaro i skymundan, har gjort en storstilad återkomst genom en rad träffsäkra iaktagelser över Humanustillvaron.

Dagens monstercitat:
Fast nu är klockan långt förbi morgonen. Lunchen har passerat och nu sitter man på Stefans inspirerande lektion. Vi snackar om allt från barnarbete till franska ostar och viner. Väldigt spännande. Något är speciellt med denna lektion idag, tror att det är Stefans röda skjorta som han har på sig.
Något speciellt är det med den, tycker faktiskt at han passar i den röda skjortan fast han borde nog ha mörka jeans istället för att par slitna "gamla" jeans från Dressman.
Fast idag har faktiskt Stefan varit rätt duktig som har varit vaken under hela sin egna lektion än vad han brukar att vara faktiskt, men hans kommentar när man snackade med honom var:
"Ser man samma film 3 gånger och har lunch så måste man ha en liten tupplur efter lunch när man är i min ålder." -
http://muppmonstret.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: Muppmonstret

rara? nja, ibland kan jag väl bli lite rar och skriva lite mer vackra saker till Humanus lärare. Men otroligt att man har varit med i Dagens Monstercitat, måste ju vara första gången som Du citerar ett Monster.



// Muppmonstret. <3

2008-11-21 @ 13:45:05
URL: http://muppmonstret.blogg.se/
Postat av: Mikael@humanus

En trevlig avslutning på veckan, den överarbetade läraren och ett monster umgås som bröder. Det är inte utan att man fäller en tår.

2008-11-21 @ 15:27:07
URL: http://hristo88.blogspot.com
Postat av: Herr Persson

Att gå och längta efter framtiden är för drömmare, för människor som inte har förståt att det sättet att leva bara sårar en själv. Man ska leva livet idag, man ska inte leva för allt man vill ha tillbaka eller för allt man önskar man hade men aldrig haft. Stanna upp ta en paus och njut av livet, för det du har idag kommer inte vara likadant imorgon.



Trevlig helg!

2008-11-21 @ 22:07:34
URL: http://schtumpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0