Seger!

Ett ljus i mörkret!
Ett nytt hopp väcktes för alla oss som aldrig ger upp hur mörkt den än kan se.
Malmö är visserligen allsvenska kanske sämsta lag just nu, helt ur balans utan självförtroende och udd. Det var ingen vacker fotboll, mycket kamp och inte mycket till spel av något lag. Men IFK visade större vilja och moral , agerade som ett lag medan MFF mest visade indivduella frustration.  När Norrköping tunga mittfält tog bort Toivonens stängdes MFFs anfallaspel fulsltändigt , medan IFK sprang sönder det stabbiga mittförsvaret ett sargat MFF.


Matchvinnare Amuneke, vars uppoffrande djupledslöpning och beredvillighet att ta hur mycket stryk som helst, fällde avgörandet. Hans kommenterar efter matchen:
 
"Ingen smärta, ingen match."NT:s sportkrönikörer Marts Willner formulerar vad det handlar om:

När ett lag spelar med ryggen mot väggen (i den här världen kallar vi den superettan) och väljer hjärtat, vilja och kampen för sin överlevnad och lyckas få med sig 1-0 och alla tre poäng kan det vara vackrare än skönspel och storseger. Det är visserligen inte särskilt nyttigt för var och en av alla i den innersta kretsen och bland de trogna supportrarna, men sötman och styrkan känns mer. Det är bara så här IFK Norrköping kan nå en kvalplats.
Det måste göra ont.
Det måste värka i huvud och i kropp
Det måste vara "vi mot världen
".

Men nu finns det mäktigare krafter och tom med mer onskefulla krafter än MFF, som hotar vår innersta mest väsentliga livsfuntioner. Bloggmonstret har nu materialiserat sin lömska plan, genom att helt sonika starta egen blogg och härjar fritt . Så Var på er vakt. Vi kan inte lite på någon. Jag litar inte ens på mig själv.
http://bloggmonstret.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: Bloggmonstret -

Malmö FF - Bloggmonstrets senaste offer. Om jag kan dra ett lag som tidigare lett Allsvenskan till att ligga i botten, vad kan jag då inte göra med Humanus kaffemaskiner?Obesa cantavit.

2008-09-24 @ 10:26:00
URL: http://bloggmonstret.blogg.se/
Postat av: Stefanhum

Kaffet är heligt. Du kan döda våra kroppar , besudla våra själar. Men Kaffegemnskapens band kommer alltid leva kvar som storslagen vision som för mänskligheten vidare, som det förmodligen kommer göras filmer om någongång i framtiden typ 500.

2008-09-24 @ 10:43:39
URL: http://stefanshumblogg.blogg.se/
Postat av: Haggi:D

GRATTTTTTIS Stefan!! Malmö är ändå inget bra lag ;) vänta på Labois ;););););

2008-09-24 @ 13:10:10
Postat av: Sebastijan

Får gratulera till ännu en vinst i raden ;)

2008-09-24 @ 13:28:25
URL: http://schtumpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0