Vilse i korridoren

I och med att jag tillbringat hela dagen i möten, lektionssalar och korridorerna har jag försummat bloggandet. Men detta har förmodligen ingen noterat,  på grund av andra spektakulära utspel i bloggisfären. Mikaels, som numera ägnar all sin tid åt sitt kall ( han har tom med börjar förusumma kaffet ), har tagit över som skolans mest aktiva och besökta blogg.  Med bilder och inträngande analyser börjar hans blogg sakta närma sig Blondinbellas och andra (som han för länge sedan passerat som estetiskt smakfördöme) popularitet. Men hans ställning är inte ohotad. Nya krafter har kastat sig i i den allt mer hårdnade kampen om skolans mest populära blogg. Vi hälsar Patrik välkommen till skolans cyberrymd.
http://patriksander.bloggsida.se/


Från nedanvåningen intet nytt.


Aktivitet på elevbloggarna har dock mattats något. Men jag är fortfarand imponerande av den höga nivån på diskussionen.  Många visar en mycket god förmåga att ta upp väldigt komplexa frågor, utrycka en egen tydligt uppfattning utan att för den skulle förenkla eller hårddra. Ett exempel på detta:


Dagens  elevcitat:

Många tycker att Sveriges rättsystem är slappt och att staffen inte är tillräkligt hårda. Rättsystemet får mycket kritik i tidningar och tv för att "skylldiga " går fria på Sveriges gator, eller att staffen inte är tillräkligt hårda. Jag håller inte direkt med, visst vissa straff kanske borde vara lite mer allvarliga, men faktum är att man kan bara döma en person så mycket som man har bevis för, och ofta kan de vara brisst på bevis som gör att någon får ett mildare staff. De är ofta personen som inte är så insatta i rättsystemet, som utalar sig om strffen i media, och jag tycker att de sänder ut fel signaler, tex om ett brott har skett pekar man ut vissa personer i media som redan dömda fast att de kanske inte är skylldiga till staffet.
http://emmelielundin.blogg.se


Kommentarer
Postat av: Mikael@humanus

Välkommen tillbaka till bloggosfären. Anledningen till våra klagomål på din infrekvens är ju att vi förväntar oss så mycket från Stefanshumblogg

2008-09-18 @ 16:44:08
URL: http://hristo88.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0