Tillbaks

Så var vi här igen! Förhoppningvis med nya krafter
Min tid har visserligen inte räckt till för att blogga, utan jag har fått rätta , täcka upp för gamla försummleser. Men sakta dras hjulen åter igång. Mikael har redan briljerat med flera överdådiga blogginlägg, och därtill skött sina övriga åliggande med bravur. När jag en smula försent anledde till dagens övningar, väntade han ännu kvar oroligt på lärarummet för att försäkra sig om att jag skulle uppksatta det färdigbryggda kaffe han tillrett tidigt i ottan. Tobias är i högform om leverarar den ena djupsinninga kommentaren  efter den andra om allt från den italienska 70-tals skräckfilmer till 90-tals psykopatlitteratur.

Men bloggrevolutionen går vidare. Vi väntar förstärkning. Andreas har redan visat at han tagit upp utmaning från Miakel skolans bildningsgigant. http://2vaningen.blogspot.com/
Kenta förväntas även han ge sig in i bloggosfärtumultet

På elevfronten börjar årskrönikorna nu lägga ut. Vi återkomma till detta nästa vecka.
Men nu trevlig helg

Kommentarer
Postat av: Mikael@humanus

Fredagsmorgonen är alltid en helig kaffestund.

2009-01-09 @ 15:52:14
URL: http://hristo88.blogspot.com
Postat av: Schtumpen

Med bravur så är Magister Stefan tillbaka. Så mycket kraft i ett så kort inlägg, hur är det möjligt? Magister, please teach me!Att Andreas redan innan han satt sin mäktiga fot här på Humanus igen förstår att det är via bloggen han når oss hängivna elever/livsnjutare är mycket bra. Kenta kommer förstå bloggens storhet inom sinomtid!

2009-01-09 @ 23:01:08
URL: http://schtumpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0